Super gra karciana.
Hakuoh
Spis kart kokoju deck :
Writhing Bone Ghoul x3
Bone Assassin, the Ripper x2
Swamp Worm x3
Skeleton Soldier ,the Defiled x2
Bloody Squito x3
Horrid Worm x4
Ghost Touch x3
Dark Raven, Shadow of Grief
Dark Smoke x3
Dark Reversal
Bone Spider x2
Terror Pit
Stinger Worm
Gigagiele
Chaos Worm x2
Marrow Ooze, the Twister x2
Poison Worm
Gray Balloon,Shadow of Greed
Wandering Braineater
General Dark Fiend
Amber Piercer
Rekuta
wie ktoś co robia te karty:
-bloody squito
-general dark fiend
-masked horror, shadow of scorn
Rekuta
prosze powiedzie mi jak najszypciej co te karty robiom ( rainbow stone //// aurora of reversal //// crimson hammer ) aha i jeszcze jedno pytanie powiecie mi ile kart niszczy ten shield trigger (jhought prale)
jsc95 napisał:
najszypciej
jsc95 napisał:
robiom
-_-"
-----------------------------------------------------------------------------------
jsc95
Rainbow Stone - przeszukujesz deck. Wybierasz kartę z deck'u i kładziesz ją do many. Potem tasujesz deck.
Aurora of Reversal - wybierasz dowolną liczbę swoich tarcz i kładziesz je do strefy many.
Crimson Hammer - Niszczysz stwora przeciwnika o mocy 2000 lub mniejszej
Thought Probe - Jest osłoną tarczy. Jeśli przeciwnik ma w strefie walki 3 lub więcej stworów ciągniesz 3 karty.
-----------------------------------------------------------------------------------
arek
Bloody Squito - Jest blokerem. Nie może atakować. Gdy wygra walkę jest niszczony.
General Dark Fiend - Podwójny Łamacz. Gdy atakuje wybierasz jedną ze swoich tarcz (bez patrzenia) i kładziesz ją na cmentarz. Nie możesz użyć wtedy Osłon Tarcz.
Masked Horror, Shadow of Scorn - Kiedy go wezwiesz, twój przeciwnik discartuje (odsyła na cmentarz) jedną, losową kartę z ręki.
Rumbling Terahor- Gdy położysz go do strefy walki, przeszukujesz deck, bierzesz stwora, pokazujesz go przeciwnikowi i tasujesz deck; )
Hydro Hurricane- Za każdego twojego stwora światła w strefie walki wybierasz jedną kartę z many rywala i odsyłasz do ręki. Za każdego twojego stwora ciemności w strefie walki wybierasz jedną kartę ze strefy walki rywala i odsyłasz do ręki.
Rekuta
Jestem początkujący i jeszcze kilku rzeczy nie wiem chciałbym zapytać na czym polega ewolułowanie stworów?
Polega ono na tym, że kładziesz stwora ewolucyjnego na odpowiednim innym stworze w strefie walki. Dla przykładu Fighter Dual Fang ewoluuje z Beast Folk'ów. Przykładowym Beast Folk'iem jest Bronze Arm Tribe. Jeśli masz Bronze Arm Tribe w strefie walki możesz położyć na niego Fighter Dual Fang'a, o ile masz wystarczająco many.
Aha, stwory ewolucyjne nie cierpią na Chorobę Przyzwania, czyli mogą atakować w turze, w której zostały wezwane
KoJack napisał:
General Dark Fiend - Podwójny Łamacz. Gdy atakuje wybierasz jedną ze swoich tarcz (bez patrzenia) i kładziesz ją na cmentarz. Nie możesz użyć wtedy Osłon Tarcz.
Przejrzałbyś temat zanim coś napiszesz =='
Osłona tarczy (jeśli będzie w tarczy zniszczonej przez przeciwnika, możesz go natychmiast wezwać bez żadnych kosztów)
Kiedy kładziesz go do strefy walki przeciwnik discard'uje (niszczy) losową kartę z ręki.
Mikuni
Mam jedno pytanie czy można łączyć ze sobą Cywilizacje wrogie sobie? W moim przypadku Water i Fire.