Super gra karciana.
Protestuję. Wielu userów używa polskich nazw (i tak zresztą źle przetłumaczonych >_>), a przecież nie ma polskich kart i nikt nigdy nie zdobędzie karty "Smok Miliarda Stopni" bo po pierwsze: jak już byłby to "Smok BILIONA Stopni", po drugie to głupio brzmi. Ludzie, macie jak byk napisane na kartach po angielsku (ew. niemiecku, ale to nie problem znaleźć obrazek z ang. tekstem), więc po co tylko wydurniacie się pisząc, np. Ciekły człowiek zamiast Liquid People?
NIE UŻYWAJCIE POLSKICH NAZW KART!
OK ale zauważ że czasem ktoś zna nazwe karty z bajki a ma po niemiecku lub nieche popełnić błędu i jet leniwy to pisze po polsku
Margera napisał:
OK ale zauważ że czasem ktoś zna nazwe karty z bajki a ma po niemiecku lub nieche popełnić błędu i jet leniwy to pisze po polsku
Ichi:
Nie bajki, tylko Anime, ew. kreskówki. Bajki to się czyta.
Ni:
Ja tam wolę, żeby ktoś popełniał błędy, niż pisał polskie nazwy, bo wtedy można chociaż skojarzyć, o jaką kartę chodziło.
Rekuta
Ja się z tobą zgodze KoJack co to tych polskich nazw.Pozdrawiam
Ludzie co wy za przeproszeniem chrzanicie ?! Smok Miliarda Stopni!? Człowieku gdzieś ty to słyszał? Nawet jeśli to jest Smok Miliarda Stopni to to brzmi wieśniacko. Ja jestem za tym, żeby nie używać polskich nazw kart
Hakuoh
Zbanowany
KoJack powiedz to Polakom, którzy dubbingują kreskówkę!
Hakuoh
Heh, polskie nazwy głupio brzmią i z tym się zgodzę, ale nie macie o czym gadać tylko o tym shroocie Billionie ??!!
Kokoju
Zbanowany
Ja też jestem za! chociaż i tak to nic nie pomoże bo ludzie i tak będą mówili po PL (boooże jak ja czytam na forach jak goście pizą posty typu: mam czerwonego smoka, mam urta nieziemskie oczyszczenie, to mnie krew zalewa -.-)
Kokoju
Popieram w zupełności. Nie macie co robić tylko sobie karty na polski tłumaczyć z błędami?