Super gra karciana.
Hakuoh
DM jest najlepszą karianką e jaką grałem i gram YGO to beznadzieja!!!!!!!!!!!!
Kokoju
Grałem kiedyś z kumplem w YGO i to była strasznie nudna gra
Mikuni
To było pewne że na forum DM wszyscy powiedzą że YGO jest słabe, a na forum YGO na odwrót.
Nigdy nie grałem w YGO, więc nie moge stwierdzić że DM jest lepszy czy gorszy. Oczywiście wielkim plusem jest banlista, czego brakuje w DM
Więc YGO 4+/6
Ygo jest karcianką dość... Trudną.Sam osobiście gram i uważam ze Duel Masters jest łatwiejsza.Ale łątwiejsze nie znaczy gorsze.
Duel masters jest grą ,w której trzeba mysleć cały czas,a ygo gra w której,wsyatwiasz potwora jaki ci się podoba,i liczysz na cuda Dm- 5/6 YGo - 4/6
Hakuoh
ja grałem i nadal mam ale nie gram XD
Hakuoh
YGO jest naprawdę fajne, ale widzę jeden minus Jak można nazwać karciankę imieniem głównego bohatera anime ? Eh...żenada, wyobrażacie sobie TCG Shobu xD ? Ale YGO ma bardzo ciekawe karty. Ja traktuję te karcianki na równi ale w YGO już jakieś 3 lata nie grałem i mało co pamiętam , a szkoda bo fajne
Ocena DM : 6/6 Ocena YGO : 6/6 Ocena MTG : 6/6 { chociaż nie grałem ale podobno bardzo fajne, no i bardziej popularne i skomplikowane
Fajne są gry co zasady mają trudniejsze, choć trudniej zakapować i dlatego w to nie grałem nigdy ;\ }
Zbanowany
Ja gram i w yugioh i w duel masters i w (najpopularniejszą) Magic the gathering. Duel masters takie w grze jest ogólnie prostsze, mnie j opcji itp. za to yugi i magic to dosyć skomplikowane karcianki.