Super gra karciana.
Hakuoh
Nom, nikt nie napisał że jest super Cavern jest lepszy jeśli chodzi o rasę no bo Beast Folk to jedna z najbardziej grywalnych a Snow Faerie...ale jeśli chodzi o efekt to moim zdaniem lepsze Tap Ability ale tu jest akurat jak kto woli, np. gdyby Balesk miał Tap Ability a nie efekt : " Gdy nie zostanie zablokowany" to może nie byłby takim shrootem
Ale mniejsza o to
Zbanowany
jak kto woli jak kto woli.... jak by se wsadził np. do talii charmilie bo poprostu wolę ją niżtą karte to by z tej talii nic nie wyszło Nie że jak kto woli ale chyba lepiej je wsadzić gdzie bardziej pasuje
Hakuoh
Balesk to shroot więc już o nim nie gadajmy choć to ja najpierw o nim zacząłem ale również skończę Caverna mam na realu, chyba nawet 3, ale racja, jak kto woli, choć jeśli nie liczyć rzadkości to moim zdaniem Charmillia lepsza, ale nie... trzeba by też nie policzyć rasy więc postawię je na równi
Zbanowany
ja tam jesterm za charmilią gdyby nie ona to bym wogóle nie grał w DM
znalazłem ją na dworze (orginal, holo) i tam na necie sprawdziłem co i jak z tym DM no i tak sie zaczeła moja przygoda
od tej pory charmilie mam w każdej talii nawet jak nie jest potrzebna to zawsze na mane.
Hakuoh
Dimension sprawia że przeszukujesz swoją talię i możesz wyciągnąć z niej potwora. Jeśli to zrobisz pokazujesz go przeciwnikowi a potem tasujesz talię. Nie ma takiej karty jak Jhought Prale ale domyślam się o którą ci chodzi, to Thought Probe. Gdy używasz tego spella a przeciwnik ma 3 lub więcej kreatur na polu walki dobierasz trzy karty.
szubskin-bloker nie może atakować gracza
alcadieas-evo do angel command,podwójny łamacz,gracze niwe mogą wzywać czarów innych niż światła