Super gra karciana.
Hakuoh
Poprawię Pangea's Song - kładziesz jednego TWOJEGO stwora ze strefy bitwy na manę ;p Bo inaczej to by było Natural Snare bez ST tylko tańsze o 5 man xD
Hakuoh
Aerodactyl jest power attackerem + 3000 i to prawda że nie może być blokowany, ale tylko wtedy gdy atakuje kreaturę.
Zbanowany
Ja mam takie pytanko z grubsza poza tematem ^.- co dokładnie robi zdolność Silent Skill?
Hakuoh
Na początku tury odtapowuje się wszystkie karty. Gdy kreatura z umiejętnością Silent Skill jest tapnięta i przechodzisz do fazy odtapowania możesz tą kreaturę nie odtapować. Wtedy używasz jej specjalnego efektu. Co do niemieckiego to nie chwaląc się jestem nawet dobry, ale wiecie, poziom pierwszej gimnazjum , no...wykroczyłem troche poza program xD ale niemieckie karty parę lat temu nie umiałem przetłumaczyć, jak chcesz tą jakąś daj, sokół, to spróbuję.
Hakuoh
Sonic Flugel to będzie Moonlight Flash, czyli on sprawia że wybierasz 2 stwory przeciwnika i je tapujesz..Sturm Gesckoss to raczej będzie Storm Shell bo wszystkie inne karty które są w wersji angielskiej ze słowej Storm mają więcej słów więc to raczej będzie to..twój przeciwnik wybiera kartę z pola walki i daje ją na manę...co do Knochena to na pewno jest slayer 4/2000. Mam nadzieję że pomogłem
Hakuoh
Zbanowany
wiem że nie w temacie ale.... może byśmy ziomki wspólnie założyli jakieś nowe forum, bo to według mnie już nie ma przyszłości???? pisać na gg 1706835 lub PW lub w temacie jeśli ktoś siędo tego pomysłu i projektu przyłączy jak kto chce niech sie rejestnie na forum, napisz mi PW jaki ma nicvk na duel.pun.pl a ja może dam admina
))) To forum będzie miało przyszłość jeśli będzie dużo znajomych adminów
adres: http://www.duelmastersfan.fora.pl/
Ostatnio edytowany przez Jaśmin (2008-02-17 19:19:23)
a co robi
masked horror,shadow of scorn
1.co to znaczy że jakiś stwór jest vortexem
2. zna ktoś jakiegoś cienkiego ''ZOMBIE DRAGONA''???????
Ostatnio edytowany przez sokół24 (2008-02-19 17:45:45)
Zbanowany
Margera kiedy ty zajżysz na forum> adminem wkońcu jesteś