Super gra karciana.
Kokoju
Jaśmin napisał:
Margera kiedy ty zajżysz na forum>
adminem wkońcu jesteś
moze bys mnie aktywowal
Zbanowany
na emaila powinieneś coś dostać, jeśli nie zarejestruj sie jeszcze raz teraz od razu bedziesz sie zalogować mógłł bez logowania (chyba niektorych emailów nie można używwać, ale jużto zmieniłem)
Zbanowany
luz potem zrobie, margera załóż nowe konto najlepiej, aaa i zajmować miejsca w świątyni póki są! świątynia daje wieksze uparwnienia na forum
Hakuoh
Aqua Master gdy nie jest blokowany wybierasz jeszcze jedną tarczę oppa i ją niszczysz. Można powiedzieć taki Double Breaker { i do tego wątpliwy bo tylko wtedy gdy nie jest blokowany } z zaniżonymi statsami. Cienizna..
oj źle, kiedy on nie jest blokowany wybierasz tarcze opa i obracasz ją twarzą do góry.
crystal memory-ST przeszuj deck weź 1 karte z decka weź ją do reki pokaaż opowi i potasuj deck
Hakuoh
Boże...to jest jeszcze gorsze, ja kurde sorry, taki ze mnie przypał xD Jeszcze raz sorry. Ale ja cię też Margera na czymś złapałem ;p Nie pokazujesz karty oppowi gdy używasz Crystal Memory, tą kartę znam na wylot, dlatego wiem że tam nie ma takiego słowa jak "show".
Ostatnio edytowany przez zostane_mistrzem_kaijudo (2008-03-02 15:11:39)
tak właśnie jak to naisałem to się zastanawiam czynapewno pokazujesz za taki koszt chyba nie i miałem racja sorkinie przeczytałem karty do końca