Super gra karciana.
Zbanowany
ostatnio tak se kombinuje z wyszukiwark± google i znalazłem pewn± ciekaw± japońsk± kartę z setu dm-22
Obrazek do tej karty znajduje się tu:
http://www.duelmasters.com.pl/viewpage.php?page_id=175
Nazwa: Ultimate Galaxy Universe
Cywilizacja: ¦wiatło
Koszt: 5
Moc: 17000
Rasa: Fenix
Typ: Ewolucja
Tekst Zasad:
- Ewolucja; połóż na jednego Fenixa na polu.
- Meteorburn; Kiedy ten stwór atakuje, ty możesz z pod tego stwora wysłać kartę na cmentarz. Jeżeli ostatnia karta na cmentarzu to Fenix, wygrywasz mecz.
- Potrójny Łamacz
Żadkosc: Super Żadki
Numer Kolekcjonerski: S1/S5
Numer Many: 1
Set: DM22
Według mnie najpotężniejsza karta z najpotężniejzym efektem do tej karty dodać jeszcze to:
10/55
Time-Space Worker Time Changer
Creature/Water/Great Meteor
3/2000/1
When this creature is put into Battle Zone, choose an Evolution Creature in your Battle Zone. If so, search
your deck for 2 creatures, reveal them, and put it under the chosen Evolution Creature. Shuffle your deck
afterward.
Rare
i wszystko jasne według mnie Bombazar przejdzie do historii moja ocena to 6+/6 pozazdro¶cić japońcom
Zbanowany
Czy ja wiem? fakt, karta mocna lecz wpierw czeba pod ni± podstawki jak± jest phoenix, więc troche sie natrudzisz żeby go w pole wystawić.
Zbanowany
ja teraz musze se soulki z 4 załatwić a potem pokombinuje ze sprowadzeniem tej japan. karty i będe wymiatał
nie wiem jak j± załatwisz, ale jak już będziesz j± mieć to daj znać
a tak wogule co to jest za creatura ten bombu¶
Ostatnio edytowany przez sokół24 (2008-02-18 17:04:34)
Zbanowany
nie problem zawiadomić kuzyna z japan ( ja osobi¶cie mam) żeby kupil t± karte na jakie¶ aukcji potem jak przyjedzie do polski to mi ja da a ja mu kase oddam ( oczywi¶cie w euro -wymieni w kantorze